Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny Reflexologia Podal

És una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts en els peus, anomenats zones reflexes. És un massatge manual que aplica pressió sobre espais reflexes en els peus per produir efectes específics en altres parts del cos.

És una pràctica mil·lenària utilitzada a l’antiga Xina, Egipte, Índia i Kènia amb la finalitat de mantenir i millorar la salut.

S’estimulen cada un d’aquest punts reflexes i es detecten aquells òrgans o parts del cos que estan en desequilibri. Amb la reflexoteràpia activem els processos interns d’autocuració propis del cos, per tal d’aconseguir una situació de més salut i benestar.

Alguns dels beneficis generals que podem aconseguir amb la Reflexologia podal: activa la circulació sanguínia, relaxa i ajuda a reduir l’estrès, activa el sistema immunològic, afavoreix la neteja i eliminació de toxines, equilibra els diferents sistemes,…

Contraindicacions de la Reflexologia podal: no és recomanable la seva aplicació en processos de febre aguda, osteoporosi del peu o cama, gestacions amb risc d'avortament, infeccions agudes en general.

La Reflexologia podal, és una teràpia natural que proporciona molts beneficis al nostre cos.

Nota informativa

A causa de la situació generada pel Covid-19, per la vostra i la nostra seguretat, aquesta consulta romendrà tancada a partir del dia 13 de març fins a nou avis.

Per a consultes i emergències podeu trucar-me al telèfon 609471144

Ens tornem a veure en breu.

Entre tots ho aconseguirem.

Nota informativa

A causa del la situación generada por el Covid-19, para vuestra y nuestra seguridad, esta consulta permanecerá cerrada a partir del dia 13 de marzo hasta nuevo aviso.

Para consultas y emergencias podeis llamarme al teléfono 699471144

Nos vemos pronto.

Entre todos lo conseguiremos.