Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny Kinesologia Emocional

Des del nostre naixement el nostre cos viu i enregistra tota la nostra història, fins i tot, ja des d’abans de néixer.

En Kinesiologia Emocional s’utilitza el test neuro-muscular, eina amb la qual podem obtenir la informació de l’inconscient. Hem establert un diàleg amb el cos que mostra els bloquejos o conflictes de la persona i també la forma d'alliberar-los. Descobrir què és el que enforteix o debilita el nostre organisme.

El nostre cos és qui millor ens coneix i és sempre qui ens desvetlla allò que necessitem corregir. L'objectiu principal és aconseguir el benestar, la salut i assolir els objectius que ens proposem.

Es basa en l'origen emocional dels símptomes, en els programes heretats dels nostres avantpassats, els apresos durant les nostres vides, de la nostra vida intrauterina a l’actual i també de vides passades. Aquestes càrregues emocionals poden condicionar la nostra vida, comportament, salut, relacions, professió, etc. Aquestes empremtes o memòries es repeteixen amb el temps, prenent formes diferents i en diferents situacions i contextos.

Tota experiència es viu amb una emoció que es grava inconscientment i aquesta és la memòria que alliberem en kinesiologia emocional.

Anul·lar l'enllaç (defusionar) l'emoció de l'experiència, per després Infusionar la informació positiva i potenciadora.

Tot això, ens permet ser lliures de programes instal·lats i tenir capacitat per triar.

Nota informativa

A causa de la situació generada pel Covid-19, per la vostra i la nostra seguretat, aquesta consulta romendrà tancada a partir del dia 13 de març fins a nou avis.

Per a consultes i emergències podeu trucar-me al telèfon 609471144

Ens tornem a veure en breu.

Entre tots ho aconseguirem.

Nota informativa

A causa del la situación generada por el Covid-19, para vuestra y nuestra seguridad, esta consulta permanecerá cerrada a partir del dia 13 de marzo hasta nuevo aviso.

Para consultas y emergencias podeis llamarme al teléfono 699471144

Nos vemos pronto.

Entre todos lo conseguiremos.