Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny Drenatge Limfàtic, mètode Vodder

El Drenatge Limfàtic Manual (DLM) és una tècnica que consisteix en uns massatges molt lents i suaus que es realitzen al llarg de tot el Sistema Limfàtic (una xarxa de vasos paral·lels a la circulació sanguínia).

Aquest sistema és el que s'encarrega de l'eliminació de les toxines del cos i contribueix a formar i activar el sistema immunològic encarregat de les defenses de l'organisme.

L’objectiu d’aquest massatge és drenar, és a dir eliminar líquids acumulats i substàncies de desfet (toxines) a través del sistema limfàtic, acabant eliminats per l’orina.

És especialment útil en casos de: cel·lulitis, inflamacions i edemes, transtors vasculars i circulatoris (varius, cames cansades,…), retenció de líquids per embaràs o postoperatoris, artritis, hematomes, restrenyiment i tot el relacionat amb l'obesitat.

Aquest tractament no es pot utilitzar en cas de: febre, infeccions agudes, insuficiència cardíaca, hipotensió, tumors malignes, flebitis, trombosis, etc.

Tot una experiència terapèutica eficaç i molt relaxant que aporta pau i benestar emocional.

Nota informativa

A causa de la situació generada pel Covid-19, per la vostra i la nostra seguretat, aquesta consulta romendrà tancada a partir del dia 13 de març fins a nou avis.

Per a consultes i emergències podeu trucar-me al telèfon 609471144

Ens tornem a veure en breu.

Entre tots ho aconseguirem.

Nota informativa

A causa del la situación generada por el Covid-19, para vuestra y nuestra seguridad, esta consulta permanecerá cerrada a partir del dia 13 de marzo hasta nuevo aviso.

Para consultas y emergencias podeis llamarme al teléfono 699471144

Nos vemos pronto.

Entre todos lo conseguiremos.