Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny Quiromassatge

És una tècnica de massatge manual que aplicada en les seves diverses variants, adequadament, provoca canvis beneficiosos a la pell, els músculs, el sistema ossi i el sistema nerviós, millora la circulació en general i té gran incidència en el metabolisme cel.lular, afavorint el manteniment de la salut i la prevenció de la malaltia.

El quiromassatge és un art (moviments adequats, profunditat, velocitat,..), però també és ciència doncs podem explicar els seus beneficis.

El massatge Terapèutic està indicat per: contractures musculars, tendinitis, pot millorar la funció circulatòria, recuperar la mobilitat restringida entre els teixits, calmar i/o reduir dolor, contractures cervicals-dorsals-lumbars (Lumbago, Ciàtica), migranyes, estrenyiments, embaràs i post-embaràs….

Les tècniques mil.lenaries dels massatges han anat evolucionant fins arribar als nostres dies.

Nota informativa

A causa de la situació generada pel Covid-19, per la vostra i la nostra seguretat, aquesta consulta romendrà tancada a partir del dia 13 de març fins a nou avis.

Per a consultes i emergències podeu trucar-me al telèfon 609471144

Ens tornem a veure en breu.

Entre tots ho aconseguirem.

Nota informativa

A causa del la situación generada por el Covid-19, para vuestra y nuestra seguridad, esta consulta permanecerá cerrada a partir del dia 13 de marzo hasta nuevo aviso.

Para consultas y emergencias podeis llamarme al teléfono 699471144

Nos vemos pronto.

Entre todos lo conseguiremos.