Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny Teràpia Craneosacral

La Teràpia Craneosacral és una tècnica manual suau, subtil i profunda que ajuda a detectar i corregir els desequilibris del sistema craneosacral causades per disfuncions sensitives, motores o neurològiques. Desenvolupada per l’osteòpata Willian Sutherland a principis de segle XX, basada en el principi de l’existència d’una pulsació rítmica. Aquest impuls pot ser percebut com un moviment respiratori subtil en totes les estructures del sistema craneosacral (encèfal, meninges, medul·la espinal, líquid cefalorraquidi, ossos cranials, vèrtebres, pelvis i sacre) i es transmet també a tots el òrgans i teixits corporals. La potència i la qualitat en què es transmet aquest impuls a tot l’organisme determina l’estat de salut i la vitalitat.

Durant la sessió, el pacient sent el contacte lleuger de les mans de la terapeuta entrenada a escoltar els moviments subtils del cos, els ritmes, pulsacions, els bloquejos per tensió o mal funcionament. La terapeuta rep informació i així es poden identificar les causes i corregir a través de la palpació.

Com que és una teràpia corporal suau i segura, és apropiada per a persones de totes les edats, des de nens, gent gran, durant l’embaràs o postpart, després d’una operació, un accident o una malaltia crònica.

S’utilitza per tractar gran varietat de problemes de salut com ansietat, dolor articular, mal de cap, de cervicals o d’esquena, disfuncions de l’ATM, dificultat en la coordinació motora, depressió, estrès, hiperactivitat, insomni, lesions esportives, neuràlgies, problemes digestius, sinusitis, etc.

Nota informativa

A causa de la situació generada pel Covid-19, per la vostra i la nostra seguretat, aquesta consulta romendrà tancada a partir del dia 13 de març fins a nou avis.

Per a consultes i emergències podeu trucar-me al telèfon 609471144

Ens tornem a veure en breu.

Entre tots ho aconseguirem.

Nota informativa

A causa del la situación generada por el Covid-19, para vuestra y nuestra seguridad, esta consulta permanecerá cerrada a partir del dia 13 de marzo hasta nuevo aviso.

Para consultas y emergencias podeis llamarme al teléfono 699471144

Nos vemos pronto.

Entre todos lo conseguiremos.