Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny L’AURICULOTERÀPIA

L’auriculoteràpia comença la seva història a l'antiga Xina 475 aC on es diu que els 6 meridians Yang estan directament relacionats amb l'aurícula i els 6 Yin ho estan indirectament. Aquests punts antics es troben escampats per l'orella.

Així com l’acupuntura és la inserció d’agulles en punts d’acupuntura que es troben per tot el cos, l’Auriculoteràpia es caracteritza com a tècnica terapèutica que estimula punts de l’orella a través de diferents tècniques (agulles, boles, llavors, etc).

Auriculoteràpia és el tractament per a diverses malalties a través de l’orella.

Dins l’orella estan reflectits tant les funcions com els òrgans del nostre cos, així doncs té un inestimable valor terapèutic en tots els tractaments.

Podem utilitzar-lo per a totes les patologies, tenint més clara l’aplicació en els tractaments dels trastorns de dolor, ja que s’eliminen ràpidament dolors (artrosis, artritis, lumbago, ciàtica...), i psíquic (ansietat, depressió, nerviosisme, etc).

És molt útil per calmar l'ansietat de menjar davant de tractaments antiobesitat i anticel·lulític, així com per deixar de fumar i altres addiccions.

L’orella es considera, com a zona del cos, un microsistema reflex.

Nota informativa

A causa de la situació generada pel Covid-19, per la vostra i la nostra seguretat, aquesta consulta romendrà tancada a partir del dia 13 de març fins a nou avis.

Per a consultes i emergències podeu trucar-me al telèfon 609471144

Ens tornem a veure en breu.

Entre tots ho aconseguirem.

Nota informativa

A causa del la situación generada por el Covid-19, para vuestra y nuestra seguridad, esta consulta permanecerá cerrada a partir del dia 13 de marzo hasta nuevo aviso.

Para consultas y emergencias podeis llamarme al teléfono 699471144

Nos vemos pronto.

Entre todos lo conseguiremos.